+36 30 3650 987 | hello@aszanakucko.hu

Órarend

Órára bejelentkezni a lenti "Időpont foglalása" gomb megnyomásával tudsz.

Kérjük, hogy csak akkor jelentkezz, ha valóban el is tudsz jönni!

Az órákra legkésőbb egy órával a kezdés előtt tudsz bejelentkezni. Lemondásra szintén egy órával a kezdés előtt van legkésőbb lehetőséged, melyet az értesítő levélben található link segítségével tehetsz meg.

A reggeli órákra előző este 22 óráig fogadjuk bejelentkezésed.

Ha egy órát le kell mondanod, kérlek ne az utolsó pillanatban tedd, hogy a helyedre még valaki más bejelentkezhessen!

Órarendünket az alábbi táblázatban nézheted meg. Kérjük, az órákra pontosan érkezz!


Öltözőkapacitásunk szűkös, ezért a tumultus elkerülése végett kérünk, ne hagyd érkezésed az utolsó pillanatra. Nincs külön recepciónk, az oktató nyit, 15 perccel órakezdés előtt. Ha előre látod, hogy késel, még kezdés előtt üzenj az oktatónak Facebook üzenetben, aki így számítani fog Rád.

Óráinkat minimum 2 résztvevő esetén tartjuk meg. Ha a létszám nem jön össze, erről az oktató értesítést küld. Fontos tehát, hogy a megadott számod, e-mail címed, Facebook elérhetőséged valós legyen, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az órára nem kell mást hoznod, mint kényelmes ruházatot, amiben szabadon tudsz mozogni, valamint - higiéniai okokból - egy kis törölközőt, amelyet a fekvő gyakorlatoknál a fejed alá tehetsz és amibe törölközhetsz, ha megizzadnál. Az óra végi relaxációnál jól jöhet egy zokni és egy hosszú ujjú felső. A jógafelszerelést mi biztosítjuk.

Jóga előtt 2-3 órával már ne egyél, alkoholmentes folyadékot viszont bátran fogyaszthatsz!

Első látogatáskor kérlek szánj időt egy rövid regisztrációra!