+36 30 3650 987 | hello@aszanakucko.hu

Aktuális

Karácsonyra hangoló, hangfürdős jógaóra az önszeretet jegyében

A szeretet ünnepére készülődve töltődj különleges alkalmunkkal, hogy önmagad iránt érzett szereteted fokozódjon! Hiszen az tud igazán szeretni másokat, aki önmagát szereti. 

Képzeld el, amint a narancs és fahéj illatának hatására a légzésed lágy hullámán mozdulsz és tested elengedi feszültségeit. Majd a csoportos mantrázás tisztító hatása után megcsendül először egy tibeti hangtál, majd más hangszerek, melyek rezgése visz egyre mélyebbre és mélyebbre, a mély relaxáció állapotába. 

Gyere, csatlakozz hozzánk, készítsük fel együtt a lelkünket a szeretet ünnepére!

A másfél órás programot Szilvi, aromaterápiás jógaoktatónk és Norbi, hangtálmester vezetik.

Időpont: december 16., 18:00 – 19:30

A hangfürdő ára: 3600 Ft, illetve egy bérletalkalom felhasználható a különbözet ráfizetésével.

Kérünk Benneteket, hogy a programra mielőbb jelentkezzetek be (e hét csütörtök estétől nyílik meg a regisztráció)! Sőt, ha betelnének a helyek, de mégis szeretnél jönni, akkor is jelentkezz várólistára, mert elegendő számú érdeklődő esetén szervezünk egy második hangfürdőt is.

Szülésfelkészítő foglalkozás

A foglalkozásra elsősorban a 35. hetet betöltött kismamákat várjuk, ha apás szülést terveznek, akkor a párjukkal együtt. Apukáknak kifejezetten hasznos foglalkozás, mivel olyan segítő technikákat tanulhatnak, amelyek birtokában már tényleg hasznosnak érezhetik magukat a szülőszobán. 

A résztvevők kényelmes ruhával készüljenek, hogy bármilyen, akár földön ülős, térdelős gyakorlatokban is részt tudjanak venni.

A foglalkozásnak nem előfeltétele a korábbi kismamajóga gyakorlás.

A foglalkozás témái:

– vajúdás alatt alkalmazható légzéstechnikák
– vajúdási pozíciók egyénileg / párban
– medencefenék izmainak lazítása
– masszázstechnikák és olajok
– vajúdás támogatása
– szülés körüli történések
– felkészülés a szoptatásra
– szülés utáni regeneráció
– baba és család születik, egyéni kérdések megbeszélése
– relaxáció

Csoportos foglalkozás következő időpontja: december 12., 15:00 – 17:30.

Ára: 6000 Ft / pár

Ha a dátum nem megfelelő, vagy más okból az egyéni foglalkozást részesítenéd előnyben, arra is van lehetőség. Az időpont kialakítása rugalmas, a baba várható érkezéséhez igazodva. Jelezd az erre vonatkozó igényed, és megszervezzük a mindkét fél számára megfelelő időpontban.

Az egyéni foglalkozás ára: 15 000 Ft.

Bejelentkezés e-mailben: hello@aszanakucko.hu

Szeretettel várlak!
Dóczi Veronika,
kismama- és baba-mama jóga oktató, édesanya :)

Gyertyafényes gyakorlás és jóga nidrá a téli napfordulón


Még három hétig rövidülnek a nappalaink, de lassan elérkezünk az év legsötétebb napjához, a téli napfordulóhoz.

Ez a mélypont, ahonnan lassan elindulunk kifelé. Innentől kezdve minden egyes nap egy picivel több világossággal ajándékoz meg bennünket, ezért mondjuk, hogy december 21-e a fény születése. A legtöbb ősi vallás, hit egyik legalapvetőbb ünnepe a téli napforduló, a Nap „visszatérése”. Olyan dolog ez, amit érdemes ünnepelni. 
Mi ezt az ünnepet a december 22-i hatha jóga óra keretein belül tartjuk meg.

A gyertyafényes, másfél órás foglalkozás első felében napüdvözletekkel és légzőgyakorlatokkal készülünk fel egy hosszabb, 45 perces jóga nidrára. A jóga nidrá jógikus alvást jelent, egy megfelelően relaxált, és kellő időn keresztül fenntartott mélyrelaxációs gyakorlat, ami teljes fizikai, mentális és érzelmi ellazulást tesz lehetővé. A gyakorlat része a szankalpa, ami egy jóga nidrában megfogalmazott állítás, ha úgy tetszik fogadalom, a változás magjának elvetése. Lehetőség, hogy ne csupán sodródjunk, hanem pontosan meghatározott irányba haladjunk, hiszen a lecsendesült elme fogékony az önszuggesztióra. Jóga nidrában a tudatalatti és a tudattalan határán mozgunk, az oktató hangja által közvetített vizualizáció a vezetőszál, hogy ne zuhanjunk mély alvásba.

Éld át velünk ezt a különleges élményt! Add át magad a gyakorlásnak, az áramlásoknak, a jóga nidrá feloldó erejének, hogy lelkileg megtisztulva érkezz a Karácsonyba!

Mivel hosszabb időt fogunk relaxációban tölteni, kérlek készülj fel meleg zoknival, pulóverrel! Ha nagyon fázós a kezed, kesztyűben sem fogunk kinevetni.
A stúdióban minden résztvevőnek biztosítunk 2db takarót, de hozhatod a sajátodat is, sőt egy kispárnát a fejed alá a hosszú fekvéshez.

Szeretettel várlak ezen a rendhagyó gyakorláson!

Namasté
Dóri

Kontakt jóga


A szeretet és a fény ünnepét követően gyertek és lépjetek át kapcsolódva egymással az új évbe! Szilveszter előestéjén újra kontakt jógával várunk Benneteket.

Szeretnénk, ha tovább épülne a bizalom Önmagad és társad felé, és nem utolsósorban felénk is.
Az elmúlt és jelen időszak nehézségei, a ritkább találkozások, a távolságtartás, a sokkal kevesebb személyes kontaktus  mind-mind megrendíthette biztonságérzetünket, megváltoztathatta emberi kapcsolatainkat.  Szeretnénk segíteni abban, hogy a bizalmad újra fényesebben ragyoghasson. Ezzel a kontakt jógával várunk Téged és kedvesedet, barátnődet, édesanyádat, édesapádat vagy más, számodra fontos Társat.

Gyertek el azért, 

– hogy mókázzatok és nevessetek egy jót!

– hogy újra megtapasztalhassátok az ősbizalom érzését!

– hogy megküzdjetek a külső és belső határaitokkal!

– hogy kiléphessetek a komfortzónátokól, miközben teljes biztonságban vagytok, egy vidám társaságban!
Partnered segítségével a pózok pontosabbak és intenzívebbek lesznek. A mellkas jobban tud nyílni, a gerinc jobban ellazulni. Bizalomépítő játékok segítségével könnyen egymásra hangolódhattok, mélyebben megismerhetitek egymást. Megtapasztaljátok a kölcsönös egymásra figyelés és a kommunikáció összetartó, támogató szerepét a pózok kivitelezése során.
Segítőként megtanulhattok bánni az érintéssel, megérzitek ennek fontosságát. Új dolgokat ismerhettek meg magatokról és egymásról. Ezáltal építve a bizalmat kettőtök között, és saját magatok felé. 

Találkozzunk december 30-án, csütörtökön 17:30-kor, töltsük együtt ezt a rendkívüli másfél órát!

Szeretettel várlak!
Veronika

A stúdiólátogatás szabályai

A július 3-tól érvényes szabályozás értelmében védettségi igazolvány nélkül is látogathatók a jógastúdiók.

Mindnyájunk egészségének megőrzése a legfontosabb, ezért az alábbi szabályok betartására kérünk benneteket.

A biztonságos gyakorlás érdekében:

– A teremben gyakorlók maximális létszáma 7 fő.

– Az órákra a bejelentkezés csak úgy, mint eddig, kötelező.

– Betegen vagy betegség gyanús tünettel maradj otthon!

– A stúdióba érkezve használd a kézfertőtlenítőt!

– Ha teheted, érkezz jógaruhában, így nem kell használnod az öltözőt.

– Ha lehetőséged van, hozz saját matracot vagy jógatörölközőt. Ha nem a saját matracod használod, egy kisméretű törölköződ mindenképp legyen a fejed alá, hogy az arcod ne érintkezzen a matraccal!

– Ha nincs saját matracod, használd a stúdióét, de az óra végén alaposan fújd le fertőtlenítő folyadékkal, és dörzsöld át az egyszer használatos textil törlőkendővel. Használat után dobd az erre a célra szolgáló tároló edénybe.

Mi így készülünk:

– Kézfertőtlenítőt helyeztünk el a recepciós pulton.

– A termet óra előtt alaposan kiszellőztetjük és ha az idő engedi, nyitott ablaknál gyakorlunk.

– A stúdió matracait naponta fertőtlenítjük.

– A mosdó törölközőit naponta cseréljük.

– A matractisztításra szolgáló kendőket minden használat után kimossuk.

– Naponta fertőtlenítjük a gyakran megfogott felületeket.

Vigyázzunk egymásra!


Időpontfoglalás várólistával – az alkalmazás szabályai

Kedves vendégeink!
Időpont foglaló rendszerünk várólista funkcióval működik. Fontos, hogy mind a bejelentkezést, mind a várólistára feliratkozást felelősséggel hasznájátok.
Fussuk át, hogyan működik, mit kell tenni, ha bejelentkezel!

 • Ha egy órára bejelentkeztél, jelentkezésed kérlek vedd komolyan! Ez ugyanis azt jelenti, hogy lefoglaltál egy helyet a teremben. Ha nem tudsz eljönni, akkor mielőbb mondd le a foglalásod, hogy a helyedre valaki más bejelentkezhessen. Ha ezt nem teszed meg (ugye nem kell magyarázni), esetleg a helyet vetted el valakitől, aki szívesen gyakorolt volna.
 •  
 • Ha egy órához már kiírja a rendszer, hogy MEGTELT, akkor már csak várólistára tudsz jelentkezni. Érdemes feliratkozni, ha tényleg szeretnél jönni, mert szokott lenni lemondás.
   
 • Lehet, hogy többen is vagytok várólistán, akkor lemondás esetén a rendszer automatikusan az első feliratkozót sorolja be a megüresedő helyre.

 • Erről a lemondás pillanatában a rendszer értesítő emailt küld arra a levelezési címre, amivel regisztráltál. Ettől a pillanattól kezdve már éles foglalásod van.

 • Értelemszerűen csak akkor fogsz erről tudomást szerezni, ha figyeled a levelező fiókod. 

 • Tehát ha feliratkoztál, akkor készülj úgy, hogy aznap órára fogsz menni (még akkor is, ha esetleg nem kerül rád sor). Vigyél magaddal jógaruhát, és legkésőbb az órakezdés előtt 1 órával nézz rá a leveleződre, hiszen az utolsó pillanatban is előfordulhat, hogy valaki lemondja, és a helyét Te kapod meg!

 • Ha várólistán vagy, de a napod másképp alakul, és tudod, hogy akkor sem tudnál eljönni, ha megkapnád a felszabaduló helyet, akkor mondd le a várólistás foglalásod! Előfordul ugyanis, hogy mögötted még mások is ugyanarra a helyre várnak.
   
 • A lemondást megteheted a visszaigazoló emailben szereplő linkről, vagy a profil oldaladról (aszanakucko.hu/profilod) éppúgy, mint az éles foglalást.

 • Ha mindezek ellenére nem mondod le a foglalásod, és nem jössz el az órára, az óra árát akkor is ki kell fizetned, mivel a helyet valaki más elől foglaltad.

Időpontfoglalással és a várólistára feliratkozásoddal elfogadod a rendszerhasználat szabályait.