+36 30 3650 987 | hello@aszanakucko.hu

Aktuális

Szülésfelkészítő foglalkozás – online!

A foglalkozásra elsősorban a 35. hetet betöltött kismamákat várjuk, ha apás szülést terveznek, akkor a párjukkal együtt. Apukáknak kifejezetten hasznos foglalkozás, mivel olyan segítő technikákat tanulhatnak, amelyek birtokában már tényleg hasznosnak érezhetik magukat a szülőszobán. Az ilyen foglalkozásokon leggyakrabban párjukkal vesznek részt a kismamák, tehát több apuka is jelen van, ami az ő esetleges feszültségeiket is nagymértékben oldja.

A résztvevők kényelmes ruhával készüljenek, hogy bármilyen, akár földön ülős, térdelős gyakorlatokban is részt tudjanak venni.

A foglalkozásnak nem előfeltétele a korábbi kismamajóga gyakorlás.

Ha a foglalkozás idején még nem töltöd be a várandósságod 35. hetét, de előre láthatóan a következő ilyen alkalmon nem tudnál részt venni, jelentkezés előtt konzultálj az oktatóval. (Szülésfelkészítőt rendszerint minden hónap utolsó vasárnapján tartunk.)

A foglalkozás témái:
– vajúdás alatt alkalmazható légzéstechnikák
– vajúdási pozíciók egyénileg / párban
– medencefenék izmainak lazítása
– masszázstechnikák és olajok
– vajúdás támogatása
– szülés körüli történések
– felkészülés a szoptatásra
– szülés utáni regeneráció
– baba és család születik, egyéni kérdések megbeszélése
– relaxáció

Időpont:
Április 26. vasárnap, 14:00 – 17:00 óráig. A felkészítés online térben zajlik, Zoom applikáció használatával, interaktív módon. Lehet kérdezni, egyéni problémákat, bizonytalanságokat átbeszélni.

A foglalkozás ára:
4000 forint egyénileg, 5500 forint pároknak. 
Fizetés átutalással, a fizetés részletei az Online órák menüben.

Bejelentkezés e-mailben: hello@aszanakucko.hu

Szeretettel várlak!
Dóczi Veronika,
kismama- és baba-mama jóga oktató, édesanya :)


Astanga jóga 3 alkalmas workshop – teljes első sorozat

A workshopot egy későbbi időpontban tartjuk meg, amint a körülmények lehetővé teszik.

Szeretettel várunk Titeket egy 3 alkalmas Astanga jóga teljes első sorozat workshopra.

Az első alkalomra későbbi időpontban kerül sor.

A workshop célja 

 • – megismerkedés az ashtanga jóga rendszerével
 • – a teljes első sorozat biztonságos elsajátítása
 • – az szanszkrit ászana nevek megismerése és megértése 
 • – ismerkedés az ászanák élettani hatásával
 • – a nyitó és záró mantrák megtanulása 
 • – felkészítés otthoni gyakorlásra 

Az első alkalommal a fent említett pontok alapján vesszük végig az álló ászanákat, a második alkalommal az ülő ászanákat, a harmadik alkalommal a levezető ászanákat. 

A workshop előrehaladtával a gyakorlás-elmélet arány egyre inkább a gyakorlás oldalára billen majd el. 

Ára 8500Ft egyben fizetve, vagy 3000Ft / alkalom, amely bérlet alkalom + 1000Ft ráfizetéssel is igénybe vehető. 

Jelentkezés a hello@aszanakucko.hu e-mail címen, vagy a stúdióban személyesen.

Fizetés a stúdióban készpénzben, vagy átutalással. Utalási szándékod e-mailben jelezd, válaszban küldjük az ehhez szükséges információkat. 

A második és harmadik alkalom időpontjait Veletek egyeztetve fogjuk meghatározni. 

Namasté!Időpontfoglalás várólistával – az alkalmazás szabályai

Kedves vendégeink!
Időpont foglaló rendszerünk várólista funkcióval működik. Fontos, hogy mind a bejelentkezést, mind a várólistára feliratkozást felelősséggel hasznájátok.
Fussuk át, hogyan működik, mit kell tenni, ha bejelentkezel!

 • Ha egy órára bejelentkeztél, jelentkezésed kérlek vedd komolyan! Ez ugyanis azt jelenti, hogy lefoglaltál egy helyet a teremben. Ha nem tudsz eljönni, akkor mielőbb mondd le a foglalásod, hogy a helyedre valaki más bejelentkezhessen. Ha ezt nem teszed meg (ugye nem kell magyarázni), esetleg a helyet vetted el valakitől, aki szívesen gyakorolt volna.
 •  
 • Ha egy órához már kiírja a rendszer, hogy MEGTELT, akkor már csak várólistára tudsz jelentkezni. Érdemes feliratkozni, ha tényleg szeretnél jönni, mert szokott lenni lemondás.
   
 • Lehet, hogy többen is vagytok várólistán, akkor lemondás esetén a rendszer automatikusan az első feliratkozót sorolja be a megüresedő helyre.

 • Erről a lemondás pillanatában a rendszer értesítő emailt küld arra a levelezési címre, amivel regisztráltál. Ettől a pillanattól kezdve már éles foglalásod van.

 • Értelemszerűen csak akkor fogsz erről tudomást szerezni, ha figyeled a levelező fiókod. 

 • Tehát ha feliratkoztál, akkor készülj úgy, hogy aznap órára fogsz menni (még akkor is, ha esetleg nem kerül rád sor). Vigyél magaddal jógaruhát, és legkésőbb az órakezdés előtt 1 órával nézz rá a leveleződre, hiszen az utolsó pillanatban is előfordulhat, hogy valaki lemondja, és a helyét Te kapod meg!

 • Ha várólistán vagy, de a napod másképp alakul, és tudod, hogy akkor sem tudnál eljönni, ha megkapnád a felszabaduló helyet, akkor mondd le a várólistás foglalásod! Előfordul ugyanis, hogy mögötted még mások is ugyanarra a helyre várnak.
   
 • A lemondást megteheted a visszaigazoló emailben szereplő linkről, vagy a profil oldaladról (aszanakucko.hu/profilod) éppúgy, mint az éles foglalást.

 • Ha mindezek ellenére nem mondod le a foglalásod, és nem jössz el az órára, az óra árát akkor is ki kell fizetned, mivel a helyet valaki más elől foglaltad.

A várólistára feliratkozásoddal elfogadod a rendszerhasználat szabályait.

Mummy Tummy – szülés utáni rehabilitációs tanfolyam

A Mummy Tummy tréning egy szülés utáni rehabilitáció, mely nem csupán a has regenerációjára, a szétnyílt hasizom (rectus diastasis) kezelésére fókuszál, hanem a mozgásrendszert egységként kezeli.

A tréningprogram egymásra épülő foglalkozásokból áll, a gerinc stabilitását biztosító izomfűző újraépítésével, a funkcionális alapmozgások (újra)tanításával, a gátizmok visszaerősítésével is foglalkozik, így segítve a kismamák aktív élethez és sportoláshoz való biztonságos visszatérését.

A program részét képezi egy állapotfelmérés, ahol nem csupán a hasfal fizikális vizsgálatát végezzük, hanem funkcionális tesztek segítségével kiderítjük, a hasfal állapota, esetleges sérülése hogyan befolyásolja a mozgásrendszer működését.

A cél az idegrendszeri szabályozás újraindítása, az ideg-izom kapcsolatok helyes kiépítése, egy hétről-hétre változó, progresszív tréning segítségével.

Ezen az alptanfolyamon kapsz egy elméleti áttekintést arról, milyen a felépítése és hogyan működik az izomfűző, milyen változások érték ezt a rendszert a baba kihordása és megszülése során. Megértheted, hogy amit tapasztalsz, illetve amit a tükörben látsz, az miért van, mitől jött létre, és mit kell tenni, hogy a negatív folyamatokat megfordítsuk.

Miután mindezt megértettük, elkezdjük az első lépcsőfok, a helyes légzés visszaprogramozását. Ha ez most nagyon unalmasnak hangzik, akkor se aggódj, mindezt izgalmas, mozgásos gyakorlatokkal fűszerezve tesszük. Minden órát egy kellemes, egész testet átmozgató bemelegítéssel kezdünk, és csak ezt követik a nagyobb koncentrációt igénylő, kifejezetten rehabilitációs gyakorlatok. Az órát egy rövid relaxációval zárjuk.

Az első lépcső gyakorlatait már a gyermekágyi időszakban, tehát a szülést követő első 6 hétben el lehet kezdeni, így akár már pár héttel a szülés után részt vehetsz a tanfolyamon, de akár hónapokkal, sőt évekkel a szülés után is hatékony segítség, régóta fennálló panaszok esetén is.

A tanfolyam ára: 17 000 Ft/fő, mely tartalmazza az állapotfelmérést is. 

A következő tanfolyam időpontja tervezés alatt. 

Szeretettel várlak!

Oros Dóra,
Mummy Tummy és gerinctréner, jógaoktató