+36 30 3650 987 | hello@aszanakucko.hu

Online órák

Hogyan tudsz online velünk jógázni?
1. Zárt Facebook csoportban, élő videó formájában.
Ehhez természetesen szükség van FB profilra, ha nincs ilyened, hozz létre egyet!

2. Első lépésként jelöld be ismerősnek a FB-on azt az oktatót, akinek az óráján részt szeretnél venni. Dórit, Veronikát, NóritErikát a nevükhöz kapcsolt linken, ha még nem vagytok ismerősök.

3. Ha részt vennél egy órán, a lenti „Időpont foglalása” gombra kattintva jelentkezz be a kiválasztott órára.
Az időpont foglaló táblázatban külön fül alatt szerepel valamennyi helyszín, ahonnan oktatóink közvetítik az óráikat, így egy időpontban több órára nyílik regisztrációs lehetőség.

4. Az órákra legkésőbb a kezdés előtt egy órával lehet jelentkezni, és ugyanaddig lehet lemondani is.

5. Amint a bejelentkezés lezárult, létrehozzuk a zárt csoportot, amiről kapsz egy meghívót a FB-on keresztül.
A hétfő esti gerincjógához egy órával a kezdés előtt nem tudunk meghívót küldeni, mert akkor épp tart egy másik óra. Ha időben bejelentkeztél, akkor már 17 óra előtt megkapod a meghívót. Ha az utolsó pillanatra hagytad, akkor csak 18:30 után fogod megkapni.

6. A megadott időpontban az órát elindítjuk. Ha korábban léptél be a csoportba, mint ahogy a videó elindult, akkor az órakezdéskor nyomj egy frissítést, és a videó láthatóvá válik.
Óra végén a videót feltöltjük, és 48 órán át fent hagyjuk a csoportban. Így nem muszáj az óra időpontjában gyakorolnod, akkor jógázol, amikor neked megfelel!

Így tudsz fizetni

Átutalással a következő számlára:
L-Aura Press Bt.
10104105-56442200-01004002

Nemzetközi utaláshoz:
BIC/SWIFT BUDAHUHB
IBAN HU66101041055644220001004002

Közleménybe írd be: a neved (ha nem a saját számládról utaltál), az óra dátumát vagy hogy milyen bérletet vásárolsz, és első utalásnál a címed is, a számlázáshoz (ez a későbbiekben nem szükséges, a számlázó program már emlékszik rá).
Az utalásról online számlát állítunk ki, amit emailben küldünk el neked.
A sok háttéradminisztráció, számlakiállítás stb. miatt előnyösebb, ha több alkalmat vásárolsz meg egyszerre, neked is könnyebb lesz, hogy nem kell minden óra előtt utalgatni. Köszönjük!

Lehetőség szerint az órakezdés előtt legalább egy órával utald át az óra árát (ha nincs bérleted), így azt már látni fogjuk, amikor felveszünk a csoportba. Ha mégsem tudod a fizetést óra előtt rendezni ne aggódj, utána pótolod. Megbízunk benned!

Az árakról
Az offline órákra az eredeti stúdiós áraink érvényesek. Ha offline bérletet vásárolsz, azt mind az offline, mind az online órákon felhasználhatod.

Az online ár a stúdiós ár 70%-a. Ha csak online órákon veszel részt, de lehetőséged van a teljes árat kifizetni, azt a továbbiakban is hálásan köszönjük, nekünk ez nagy segítség!
Ha ebben a bolond helyzetben az online árak is nehézséget jelentenek, keress meg, hogy kitaláljunk egy számodra is járható egyedi konstrukciót!

Részletek az Árak menüben.

A zárás előtt fel nem használt bérletek érvényességét az eredeti lejárathoz képest 11 héttel – a zárva tartás időtartamával – meghosszabbítjuk.

Ha kérdésed van, vagy valamit nem értesz, írj üzenetet, segítünk!