+36 30 3650 987 | hello@aszanakucko.hu

Online órák

Elindítottuk az online órákat. Kipróbáltuk, leteszteltük, de ez még nem jelenti azt, hogy nem adódhatnak technikai problémák. Nekünk is bele kell tanulnunk pont úgy, mint nektek, és csupán néhány nappal járunk előttetek. Kísérjük egymást megértéssel és türelemmel!

Hogyan tudsz online velünk jógázni?
1. Zárt Facebook csoportban, élő videó formájában.
Ehhez természetesen szükség van FB profilra, ha nincs ilyened, itt az ideje csinálni. Ne aggódj, ha a jövőben sem szertnél látszani a FB-on, akkor hozz létre egy nem valódi profilt. Bármilyen névvel megteheted, de fontos, hogy mi tudjuk, milyen nevet választottál, különben nem tudunk meghívni a csoportba.

2. Első lépésként jelöld be ismerősnek a FB-on azt az oktatót, akinek az óráján részt szeretnél venni. Dórit itt, Veronikát itt, Nórit itt találod meg, ha még nem vagytok ismerősök.

3. Ha részt vennél egy órán, a lenti "Időpont foglalása" gombra kattintva jelentkezz be a kiválasztott órára. 

4. Az órákra legkésőbb a kezdés előtt egy órával lehet jelentkezni, és ugyanaddig lehet lemondani is.

5. Amint a bejelentkezés lezárult, létrehozzuk a zárt csoportot, amiről kapsz egy meghívót a FB-on keresztül. (Ha a FB-on nem a saját neveden szerepelsz, nem tudunk fölvenni a csoportba, csak ha ezt az információt megosztod velünk!)

6. A megadott időpontban az órát elindítjuk (tehát pár perccel korábban már lépj be a csoportba). Ha véletlenül nem sikerülne időben csatlakoznod, vagy vacakol a netkapcsolatod, akkor se aggódj. Az óra lemegy, de utána a videót feltöltjük, és 24 órán át fent hagyjuk a csoportban. Gyakorolhatsz később is, vagy akár másnap még egyszer.

Csevegős óra
Zoom alkalmazás használatával, amin a résztvevők láthatják egymást. Van lehetőség kérdezni, problémákat megbeszélni, tanácsokat kérni. Itt is egy linket fogsz kapni messengeren, amivel be tudsz lépni a zárt csoportba. Tehát egy messenger elérhetőségre itt is szükség lesz. Ahhoz, hogy kapcsolódni tudj, le kell töltened, és telepíteni eszközödre a zoom kliensapplikációt, ehhez is fogsz kapni segédletet.

Így tudsz fizetni
Átutalással a következő számlára:
L-Aura Press Bt.
10104105-56442200-01004002
Közleménybe írd be: a neved, az óra dátumát, a címed, és az email címed
(pl: Gipsz Jakab, 03.25. 18:00, 1122 Budapest Fontos u. 22., gipszjakab@akarmi.hu)
Az utalásról online számlát állítanunk ki, amit emailben küldünk el neked.

Lehetőség szerint az órakezdés előtt legalább egy órával utald át az óra árát (ha nincs bérleted), így azt már látni fogjuk, amikor felveszünk a csoportba. Ha véletlenül mégsem tudod a fizetést óra előtt rendezni ne aggódj, utána pótolod. Megbízunk benned!

Az árakról
Tisztában vagyunk azzal, hogy ez a nehéz helyzet mindenkit megvisel anyagilag és érzelmileg egyaránt. Persze nem mindenkit egyformán, így a közeljövőben a lehetőségeink is különbözőképpen alakulnak.

Ha továbbra is úgy érzed, hogy tudod a munkánkat az eredeti árakkal támogatni, azt nagyon szépen köszönjük! Azonban akkor sem szeretnénk magadra hagyni, ha ez az időszak számodra csak megszorításokkal vészelhető át. Erre az esetre kedvezményes árakkal készültünk.
Megmaradnak az 1 alkalomra szóló, az 5, és 10 alkalmas bérleteink mindkét konstrukcióban, a részleteket megtalálod az Árak menüben.

Amennyiben van még élő bérleted, a továbbiakban is abból vonjuk az alkalmakat, ha nem rendelkezel másképp. Természetesen dönthetsz úgy, hogy azt jegeljük, és majd ha minden jóra fordul, folytatod a stúdiós órákon. 

A sok háttéradminisztráció, számlakiállítás stb. miatt előnyösebb, ha több alkalmat vásárolsz meg egyszerre, neked is könnyebb lesz, hogy nem kell minden óra előtt utalgatni.

Ha velünk tartasz
– Keress a lakásban egy ideális helyet a gyakorláshoz!
– Szerezz be egy jógaszőnyeget, egy vastagabb takarót, egy nem rugalmas övet (a heveder helyettesítésére)!
És már kezdődhet is!

Ha elakadnál írj üzenetet, segítünk! 

Kalandra fel!